樂人島's Archiver

Xylon 發表於 2006-3-5 12:18 PM

破解Windows 驗證

我正是成功者^o^ 所以我要分享一下

1.請先連線到台灣微軟官方更新中心首頁

2.安裝Windows Genuine Advantage 驗證工具 (KB892130)

安裝完畢後請重新開機

3.重開機後,再安裝KB905474:Windows Genuine Advantage 通知

再重開機後,右下方會出現一個可惡的圖示畫個紅叉

嚐試去按他的話,會有網頁提醒你此非為正版軟體...

4.下載此軟體解壓縮後直接執行

破解軟體下載點:(確定可用)
要等幾秒...之後係「Download link:」下面  果度呀~
[code]http://hyperupload.com/download/f8a1de36/1[1].XP_SP2_Patch.rar.html[/code]

點NEXT→NEXT→NEXT.,最後會取代掉這個檔案

C:\WINDOWS\system32\LegitCheckControl.dll

再來會要你重開機,照做或自己手動都可

5.再來開機時的歡迎畫面下方會出現討厭的橫條....

不過進去視窗後,右下方的圖示就消失嚕!

6.再重新開機一遍,開機時歡迎畫面的下方橫條也會消失!

7.您可以再去台灣微軟官方更新中心首頁看看

這時應該會顯示 目前沒有重大的更新,也不會要你驗證正版嚕!

意思就是說:破解成功!

[[i] 本帖最後由 Xylon 於 2006-3-6 10:48 PM 編輯 [/i]]

羅賓胡德 發表於 2006-3-6 09:28 PM

下載唔到
[url]http://hyperupload.com/download/f8a1de36/1[/url][1].XP_SP2_Patch.rar.html
= =

Xylon 發表於 2006-3-6 10:48 PM

要等幾秒...之後係「Download link:」下面  果度呀~

羅賓胡德 發表於 2006-3-6 10:50 PM

上都上唔到   空白一片  連找不到伺服器呢句金句都無(num)

wutoo 發表於 2006-3-7 01:29 AM

相信已經俾 Microsoft 施壓 cut 鰴漶C

Xylon 發表於 2006-3-7 07:27 AM

但我上到ge=0=.....如果我再搵到再俾大家喇...

mop 發表於 2006-3-7 10:12 AM

我都下載到,但係未試用 @_@
剛剛回左你話未得,點知原來你成功左 ^__^ 恭喜

羅賓胡德 發表於 2006-3-7 07:11 PM

我都得左啦@,@

wutoo 發表於 2006-3-8 11:10 PM

照你介紹的方法已經攪掂,認真唔該晒。

aaa5465936 發表於 2006-3-9 11:20 PM

我搵唔到係邊到下載Windows Genuine Advantage 驗證工具 (KB892130)
一時唔記得關左個自動更新就靚野

mop 發表於 2006-3-10 08:58 AM

你係咪指去唔到更新windows?
ie > 工具 > Windows Update

Xylon 發表於 2006-3-11 12:20 AM

大家唔好客氣喎,作為小生的關門弟子,為大家盡力係應該ge∼^^"

大話王 發表於 2006-3-25 01:38 AM

呢個係破解sp2?
解完可唔可以做update
同埋sp1 又點破呀?

Justin 發表於 2006-3-25 03:43 AM

SP2解左可以update~

shekhy 發表於 2007-2-18 09:15 PM

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCc

kennyk1n2 發表於 2007-4-9 01:18 PM

那條link好像不行喔...

頁: [1]